Invandrarmuseum i Malmö | Sverigedemokraterna Malmö

Invandrarmuseum i Malmö

Invandrarmuseum i Malmö

Efter att jobbat i Malmö i snart en månad blir det allt tydligare för mig hur illa det står till med stadens ekonomi.
Stadens styrande hade behövt vara med i Lyxfällan, så illa är det. Nu kanske ni tror det är överdrivet att jämföra stadens ekonomi med en familj som tagit SMS-lån för att köpa en minigris, men det är minst lika illa.
Fastighetsbolaget Diligenta kan tänka sig att bygga ett Invandrarmuseum, rapporterade Sydsvenskan igår. Nils Karlsson (MP) är inne på samma spår: ”Jag tänker mig ett nationellt forskningscenter om migration men även ett demokratimuseum.” säger han. Otroligt, säger jag, skakar på huvudet och undrar var de får sina märkliga idéer ifrån. Är det verkligen detta en stad i ekonomisk kris behöver?

Hur dåligt staden än går ekonomiskt så fortsätter slöseriet, trots att staden behöver miljarder i stöd från andra kommuner för att överhuvudtaget överleva. Malmö hade alltså behövt en skattehöjning på över 6 kr per intjänad 100-lapp för att klara sig utan tillskott från det kommunala utjämningssystemet. Givetvis skulle inte ens det hjälpa, redan idag lämnar välbärgade kommuninvånare kommunen för grannkommuner som t.ex. Vellinge, som har Sveriges lägsta kommunalskatt och givetvis skulle ännu fler höginkomsttagare lämna staden om skatten fortsätter att öka!
Detta är resultatet av nästan oavbrutet vänsterstyre sedan rösträttens införande, slöseriet finner inga gränser och det är helt otroligt att de fortfarande får förtroende av stadens invånare.

Någonstans har jag ändå förhoppningen om att utvecklingen ska vända, mycket behöver göras och mycket behöver förändras.
”You may say I’m a dreamer. But I’m not the only one.”

Pontus Andersson, politisk sekreterare

 

Länk till sydsvenskans artikel:
http://www.sydsvenskan.se/malmo/forsta-museet-om-invandring/